Έννοια Αντίχρηστος

Ομάδα Λάβρυς,Ελληνικός Πολυθεϊσμός,Δωδεκάθεο,Οικιακή λατρεία,Household Worship.

Wikipedia

Facebook


CURRENT MOON

Φιλοσοφικά Ρητά

Ευγενείς Τέχνες

Διαστημόπλοιο ΓαίαΑντίχρηστος: είναι ο Θεός Διόνυσος που αναστήθηκε την Ολυμπιάδα(696,1) και είναι εναντίον της πίστης του πιθηκανθρώπου προφήτη Χρήστου που γεννήθηκε περίπου το 0 μ.Χ, και είναι το έτος βάση που χρησιμοποιείτε στο σημερινό Γρηγοριανό Ημερολόγιο. Ο Ιησούς γιος της
Δηιδάμειας της ερωμένης του ημίθεου(ήρωα) Αχιλλέα γεννήθηκε και έζησε το 1.200 π.π.Χ(πριν προφήτη Χρήστο) και ο Χριστός Διόνυσος που ήταν ο πραγματικός Θεάνθρωπος πέθανε περίπου το 238 μ.π.Χ(μετά προφήτη Χρήστο). Αργότερα η Χριστιανική Εκκλησία διαφθείρθηκε από τη χρηματοδότηση διεθνών τραπεζιτών και κυρίως των Εβραίων Ρόθτσιλντ και συνδύασε διαφορετικές ιστορίες του τίτλου του Διονύσου ως Χριστού με τον προφήτη Χρήστο και τον Ιησού για να προκύψει το σημερινό θρήσκευμα. Ο Ιησούς είχε λατρευτεί ως γιος ήρωα στο Ισραήλ(σημαίνει: Ιερός+ΕΛ) καθώς είχε δηλώσει Έλληνας γιος Θεού και είχε ΙΧΩΡ στο γονίδιό του, ενώ ο προφήτης Χρήστος ήταν γιος της Μαρίας μιας πόρνης των Ρωμαίων στρατιωτών σύμφωνα με τους Ισραηλίτες. Σήμερα η παραθρησκευτική ομάδα του χριστιανισμού στις 25 Δεκεμβρίου κάθε έτους εορτάζει τα Χριστούγεννα και γιορτάζει κι ο προφήτης "Χρήστος" ως ημέρα μνήμης του.

Ρόθτσιλντ,χρηματοδότης Χριστιανικής Εκκλησίας,μαφία,τραπεζίτης.
Evelyn de Rothschild(Ρόθτσιλντ) - Διεθνής Τραπεζίτης που ελέγχει τρισεκατομμύρια ευρώ σε όλη τη Γαία.

Οι διεθνείς τραπεζίτες οργάνωσαν τον εξευτελισμό της έννοιας του Χριστού, διότι ήταν κυρίως Ιουδαίοι που λάτρευαν τον Σατάν(α) το ασώματο καταραμένο πνεύμα που είχε δημιουργήσει ο Θεός Άδης εργαστηριακά στα Τάρταρα. Ακόμη όσοι άνθρωποι πίστευαν στον Θεό δεν ήταν αρκετά καταναλωτικοί και κερδοφόροι για τις επιχειρήσεις των τραπεζιτών, ενώ δεν ήταν και πλήρως ελεγχόμενοι από το κεφάλαιο, έτσι έπρεπε να καταστραφούν. Επίσης στη φιλοσοφική
σχολή του Σωκράτη που είχαν προφητείες από αρχαιοελληνικά ιερατεία της κλασικής Ελλάδας δήλωναν «Προ και μετά Χριστού Αντίχρηστοι». Αυτό σημαίνει ότι γνώριζαν πως θα γίνει αλλαγή ημερολογίων και θρησκεύματος και πολεμούσαν τον πιθηκάνθρωπο Χρήστο πριν ακόμη γεννηθεί τον 4ο αιώνα π.π.Χ. Το γεγονός ότι ήταν πιθηκάνθρωπος ο Χρήστος το γνωρίζουμε από συνάντηση του ημίθεου Θησέως γιου του Θεού Ποσειδώνα με τον αρχηγό των ερπετοανθρώπων το 2005 μ.Χ(μετά Χριστών) στην Βόρεια Ευρώπη. Τότε ο σαυροειδής εξωγήινος ηγέτης των ερπετοανθρώπων δήλωσε πως έψησαν και έφαγαν τον νεκρό προφήτη Χρήστο το 35 μ.Χ, αφού πρώτα μετακίνησαν την κυλιόμενη πέτρα στην περιοχή Κρανίο στο Ισραήλ, όπου ετάφη ο νεκρός εσταυρωμένος από τους Ρωμαίους προφήτης. Για το συγκεκριμένο γεγονός υπάρχει και βίντεο που δεν έχει δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα για να συνεχίζει το πείραμα του καταναλωτισμού-αθεϊσμού. 

παντοκράτωρ Κύριος Χριστός,humanoid Christ,ape,nephelim.
Ο πιθηκάνθρωπος προφήτης Χρήστος ως ψεύτικος Παντοκράτωρ σε ναό της Χριστιανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στο Δαφνί της Αττικής. Παρατηρήστε την αυθεντική μορφή του Χρήστου και την ασχήμια του ως ανθρωποειδούς.

προφήτης Χρήστος,πιθηκάνθρωπος,νεφελίμ,ψεύδη χριστιανισμού.
Ο πιθηκάνθρωπος προφήτης Χρήστος που γεννήθηκε θεωρητικά το 0 μ.Χ, με ψεύτικο φωτοστέφανο όπως του Θεού Ήλιου σε εικόνισμα της Χριστιανικής Εκκλησίας.

ξανθός Ιησούς γιος της Δηιδάμειας και του ημίθεου Αχιλλέα.Blonde Jesus.
Ο ξανθός Έλληνας Ιησούς ανθρώπινης μορφής, όπως τον περιέγραψαν οι αρχαίες αναφορές, γιος της Δηιδάμειας και του ημίθεου Αχιλλέα που μαστίγωνε(ράβδιζε) τους Ιουδαίους εμπόρους με αποτέλεσμα κομμάτια σάρκας τους να βγαίνουν από το σώμα των απίστων του Ισραήλ το 1.200 π.Χ. (εκτίμηση) . Στα αρχαία Ελληνικά το Ισραήλ αποκαλείτε Ισραέλ, όπως και στα λατινικά.

Η Αγία γραφή επιπλέον αναφέρει για τον Χριστό από τα Αμπέλια, όπως τον λάτρεψε η αυτοκέφαλη Εκκλησία της Κρήτης και τον «Ερχομό του Κυρίου και Αντιχρήστου που θα κρίνει ζώντες και νεκρούς» εννοώντας τον Διόνυσο, τον γιο του Θεού Δία και της Σεμέλης. Συνολικά από τους πραγματικούς χριστιανούς ιερείς Έλληνες της Κωνσταντινουπόλεως, Πόλις του ημίθεου Βυζάντιου, γιου του Θεού Ποσειδώνος και της Κρεούσης που ιδρύθηκε το 658 π.Χ. (Πηγή: Βιβλίο Ομάδας "Ε" Έψιλον του Αριστοτέλη Κακογεωργίου, 2ος τόμος, O κρίκος του παρόντος με τις ρίζες του παρελθόντος και η επιστροφή των "Ε", σελίδα 375, ISBN: 978-960-99526-1-3), μας είναι γνωστό ότι στις 6 Αυγούστου κάθε έτος εορτάζεται η ανάμνηση της Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος μας Χριστού Διονύσου και εκείνη την ημέρα ευλογούν το σύμβολό του που είναι το σταφύλι (Πηγή: Μύστες για Θεοσοφιστές).

Χριστός από τα Αμπέλια,Διόνυσος,Θεός Χριστός.

Θεός Χριστός Διόνυσος και Αντίχρηστος
Ο Θεός Χριστός Διόνυσος και Αντίχρηστος όπως τον περιέγραψαν οι αρχαίες προφητείες.